Onze opdrachtgevers roemen onze onafhankelijkheid, betrokkenheid, flexibiliteit en de manier waarop wij met hen samenwerken. Steeds opnieuw kiezen zij voor XY Masterclass vanwege ons oplossend vermogen bij onverwachte situaties en onze accurate en snelle verwerking van examenresultaten.

 • Wij hechten veel waarde aan onafhankelijke examinering. We doen dit bij TCVT-opleidingen, waar het verplicht is, maar ook bij SOG-opleidingen. Onze partner hiervoor is XY Masterclass, specialist op dit terrein.

  Philip Grootenboer
  Philip Grootenboer Mammoet
 • Wij werken al jaren tot volle tevredenheid met XY Masterclass samen. Natuurlijk zijn er soms problemen en uitdagingen, maar daar wordt altijd een oplossing voor gezocht.  Regelmatig moeten op het laatste moment nog zaken veranderd worden en daar zijn de dames dan altijd heel flexibel in. Niet alles is mogelijk, maar ik voel me altijd gehoord en serieus genomen.

  Joop van der Wal
  Joop van der Wal Trainingscentrum Crescendo
 • XY Masterclass denkt altijd met ons mee. Ze bewaken zelfs onze werkzaamheden: als wij een steekje laten vallen, dan wijzen zij ons daar op zodat wij dit snel kunnen herstellen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over onze samenwerking!

  Rob van Nieuwburg
  Rob van Nieuwburg Bouwradius Training & Advies