Het vaste team van XY Masterclass B.V. bestaat uit vier enthousiaste dames. Samen vormen wij een bureau waar professionaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid vanzelfsprekend zijn.

We leggen de lat voor onszelf hoog; excellent presteren is onze dagelijkse doelstelling, waarbij we continu kritisch kijken waar zaken beter en efficiënter georganiseerd kunnen worden.

Wij werken samen met onafhankelijke examinatoren en hebben een uitgebreid netwerk van inhoudsdeskundigen die ons adviseren over de diverse kwalificatieschema’s en de (eventueel te ontwikkelen) examens.

 • Cora Versteeg
  Cora Versteeg Director

  “Als je iets doet, moet je het goed doen”

  Als Director ben ik commercieel, financieel en operationeel eindverantwoordelijk. Met passie, enthousiasme en grote gedrevenheid ben ik samen met mijn team en inhoudsdeskundigen voortdurend bezig een bijdrage te leveren aan kwaliteitsverhoging en veiligheid van medewerkers werkzaam in de diverse branches.

 • Angela Prins
  Angela Prins Coördinator

  “Blijf positief, werk hard, dan komt het vanzelf goed”

  Als Coördinator van XY Masterclass coördineer ik de werkzaamheden op de backoffice, ben ik verantwoordelijk voor de examen- en de examinatorenplanning en geef ik waar nodig ondersteuning in de voorbereiding en afhandeling van de examens.

 • Esther Gerritsen
  Esther Gerritsen Finance

  “Altijd kritisch blijven en doe alles vooral met passie en plezier”

  Alle werkzaamheden die op een boekhouding voorkomen, behoren tot mijn taken. Zoals facturatie, inkoopfacturen boeken, bankbetalingen en de BTW-aangifte. Verder ben ik verantwoordelijk voor de certificatenregistratie en -verwerking. Bij drukte help ik mijn collega’s met de administratieve afhandeling van de examenpakketten.

 • Elles van Dijk
  Elles van Dijk Administrator

  “Think positive & positive things will happen”

  Als Administrator bij XY Masterclass ben je verantwoordelijk voor alle administratieve en ondersteunende taken die horen bij het afnemen van een examen. Dit varieert van het voorbereiden van examens, het verwerken van de examenresultaten tot het registreren en versturen van de behaalde certificaten. Ook zorgen wij voor de communicatie met de klant, via inkomend en uitgaand mail- en telefoonverkeer.